Despre noi

Grupul nostru Misiune Echipă Parteneri

Grupul nostru

Compania MOD Engineering a fost fondată în anul 2012 la Chișinău, Republica Moldova, cu scopul de a oferi soluții complexe de engineering. De atunci, am început să furnizăm idei  pentru o serie de industrii, inclusiv sfera construcţiilor de maşini, construcţiilor de motoare şi producerii instalaţiilor de forţă, sfera alimentară, sfera biomedicinii și aeronautică.

Suntem partenerul companiei italiene CPI-ENG, specializată în proiectarea motoarelor pentru nave marine, aeronave, motoarelor industriale și transmisiilor mecanice, oferind, în același timp, soluții digitale și consultanțe.

MOD Engineering este condusă de profesioniști cu înaltă calificare, cu 30 de ani de experiență în acest domeniu. Inginerii și proiectanții noștri sunt echipaţi cu cele mai avansate software-uri în domeniile lor, inclusiv pentru modelarea 3D, analiza elementelor finite și modelarea proceselor.

 

30

de ani în afaceri

Suntem un grup de inginerie de conducere cu ani de experiență.

90

ingineri

Avem unele dintre cele mai strălucite talente ale industriei

5

milioane de euro

Cifra de afaceri anuală

MOD Engineering este rezultatul a 30 de ani de experiență acumulată de compania italiană CPI-ENG, specializată în proiectarea motoarelor pentru nave marine, aeronave, motoarelor industriale și transmisiilor mecanice. Datorită parteneriatului reciproc și aceleași filosofii de afaceri, CPI-ENG și MOD Engineering s-au unit într-un singur grup, orientat spre furnizarea serviciilor profesionale clienților din toată zona europeană. Proiectul se bazează pe cooperarea reciprocă, având scopul de a atrage cunoștințe tehnice și organizaționale și abilități, dobândite de-a lungul anilor. MOD Engineering capătă și împarte know-how-urile și calificarea înaltă a echipei împreună cu CPI-ENG.

Scopul CPI-ENG și MOD Engineering e de a deveni un partener loial pentru companiile care intenționează să dezvolte componente complexe în afara propriei structuri. Noi scutim clientul de eventuale neplăceri, asumându-ne pe deplin grija pentru proiect, începând de la prima etapă – studii şi consultaţii – până la realizarea prototipului.

Grupul nostru are o echipă de 90 de ingineri, care lucrează zi cu zi sub supravegherea și cu sprijinul profesioniștilor. Rezultatele acestei cooperări a permis ambelor companii să fie extrem de competitive în plan economic și calitativ, precum și să gestioneze cât mai eficient și rapid cererile clienților, oferind o gamă largă de soluții inovatoare, caracterizate prin standarde ridicate de calitate.

 

Certificarea

Pentru a ne asigura că toate lucrările noastre vor fi executate în conformitate cu cele mai înalte standarde, a fost nevoie de mai mulţi ani pentru a îmbunătăți și a standardiza procesele noastre interne. Ca rezultat, am reuşit să obținem certificatul ISO 9001:2015.

E o dovadă că echipa noastră va asigura constant un nivel ridicat de calitate, abordând multiaspectual conceptele inovatoare și creative ale proiectelor clienților noștri.

Misiune

Viziunea, misiunea şi principiile companiei noastre sunt pietrele de temelie ale culturii noastre corporative. Acestea definesc strategia noastră corporativă, obiectivele noastre și servesc ca un apel permanent de a avea o prestaţie cât mai bună şi de a întrece toate așteptările.

Misiunea noastră e de a deveni o companie lider în proiectare și engineering, care oferă soluţii inovative integrate clienților noștri.

Competitivitatea noastră se bazează pe o înțelegere profundă a dorințelor clientului şi a poziției lui, fără compromisuri, faţă de calitatea lucrării, comparabilă cu standardele internaționale de engineering.

Suntem aici pentru a oferi clienților noștri servicii de engineering excelente, folosind resurse fiabile și inovatoare, asigurând, în același timp, o rentabilitate optimă a investițiilor.

Afacerea noastră se bazează pe valori, precum:

- Integritatea

- Angajamentul

- Excelenţa

- Inovațiile

Echipă

Echipa noastră internațională din ingineri universali este formată din 80 de experți, care pot completa echipele ale dvs. propriile şi coordona proiectele dvs. la toate nivelurile.

Toți angajații noștri sunt instruiți zi cu zi de profesioniștii seniori. De fapt, întreaga noastră echipă de servicii de engineering studiază în mod constant noile tehnologii și tehnici de engineering.

Echipa ingineri noștri constă din:

  • Manageri de proiect
  • Ingineri proiectanţi și tehnicieni
  • Tehnicieni electrici
  • Ingineri și experți în automatizare
  • Proiectanţi industriali
  • Proiectanţi modelare de suprafețe
  • Ingineri FEA
  • Ingineri prin Mecanice Fluidelor Numericâ (CFD)                                                     
franco-polesello

Franco Polesello

CEO și co-fondator

christian-bracich

Christian Bracich

Co-fondator

sergiu-scutaru

Sergiu Scutaru

Manager de proiect

Parteneri

universitatea-tehnica-a-moldovei

Universitatea Tehnică a Moldovei

Chișinăul, pe lângă faptul că este un loc activ pentru afaceri, mai are un avantaj: prezența Universității Tehnice a Moldovei, care reprezintă un centru în dezvoltare dinamică a tinerilor specialişti. MOD Engineering a preluat din experiența CPI-ENG şi disponibilitatea de a oferi oportunități de angajare generației noi de proiectanţi, cu scopul de a îmbunătăți abilitățile și cunoștințele în tehnologiile inovaţionale, care vor permite companiei să devină una dintre cele mai bine pregătite și competitive în domeniul proiectării.


 

colegiul-tehnic-al-utm

Colegiul Tehnic al UTM

Ne străduim nu doar să oferim servicii de calitate, dar şi să creăm oportunități pentru generaţia tânăra a viitorilor ingineri. Din acest motiv am stabilit un parteneriat cu Colegiul Tehnic al UTM, care pregătește specialiști cu înaltă calificare în domeniul construcţiei de maşini, în măsură să-şi desfășoare activitatea profesională în întreprinderile industriale ale Republicii Moldova.

Conform termenilor și condițiilor noastre de cooperare, studenţii au posibilitatea de a urma stagii la MOD Engineering, care le va ajuta să obținâ cunoștințe practice valoroase.