IT | EN | DE | RU | RO
SERVICII
COMPETENŢE

PARTENERI

 

cpi-eng srl
Cpi-eng, oficiu italian de proiectare în domeniul ingineriei mecanice şi MOD Engineering, prin intermediul parteneriatului reciproc, au făcut posibilă această dezvoltare a întreprinderii. 
Proiectul este fondat pe o colaborare sinergică între cele două realităţi, cu obiectivul de a apela, în mod reciproc, la cunoştinţele şi competenţele tehnice şi organizatorice acumulate de-a lungul anilor. Acest lucru permite optimizarea calităţii lucrului realizat de către 40 de proiectanţi, care transpun în realitate succesul oricărui proiect. 
Obiectivul cpi-eng şi MOD Engineering este cel de a deveni partener fidel pentru Întreprinderile care intenţionează să dezvolte componente mai mult sau mai puţin complexe în afara propriei structuri. Asumându-şi întreaga grijă a proiectului începând cu prima etapă, studiul şi consultanţa, până la realizarea prototipului, MOD Engineering scuteşte Clientul de eventuale complicaţii de proiectare.

universitatea tehnică din Moldova
Oraşul Chişinău, în afară de faptul că este o locaţie activă pentru business, are şi un alt avantaj: prezenţa Universităţii Tehnice din Moldova, un izvor proaspăt şi dinamic de resurse noi.
MOD Engineering a achiziţionat, de asemenea, de la cpi-eng sensibilitatea de a oferi o oportunitate de lucru noii generaţii de proiectanţi, cu scopul de a potenţa competenţele şi asimila tehnicile inovative care să permită întreprinderii să fie din ce în ce mai pregătită şi competitivă în domeniu.

MOD ENGINEERING SRL | C.F. 1012600008615 - privacy - sito web realizzato da: arCube